BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 9 May 2011

Pengalaman BersaMa Atmas =)



1st masuk je Atmas perjumpaan kat BK5. Semangat nak masuk, tapi time melangkah kan kaki kat BK5 wow! Semua senior pulak tu. Tak kenal langsung diaorang tu. BuT at least time tu class mate pun masuk join sekaki. Ofcoz la kalo yang baru masuk mesti kena kenal kan diri dulu. Then, saya pun kenal Kan diri. Bla Bla Bla. malu, malu, malu. Tapi dah disuruh tuk kenal kan diri buat je lah. Setiap hari Selasa lepas Koko ada perjumpaan kat BK5. Memang mula2 tu agak malu la nak gaul dengan senior. Tapi I used to it bila datang MEETING. Banyak yang saya dapat masuk Atmas ni =) Penasihat (En NIK) and Cikgu JOE pun memang sempoi sgt2, kakak-kakak, abang-abang n kawan-kawan yang lain memang enjoyable, apalagi bila belakon bersama, nyanyi, senaman dan buat show. Seronok dan best sangat kerja ngan diaorang. gO Atmas. HakunamaTaTa :)










No comments:

Post a Comment